Известие

Collapse
No announcement yet.

GM Multec XM - Rochester injection

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GM Multec XM - Rochester injection

Здравейте, имам алфа 146 с двигател боксер 1596 кубика, 1995 година е модела.
    Инжекциона ми е Rochester или по друг начин казано GM Multec XM.
    Вече няколко дена се ровя из интернет с единствената цел да открия какъв протокол поддържа ECU-то ми за връзка с компютър.
    ODBII ли е или ALDL или ... Но безуспешно за сега.
    Има ли някой представа какъв е протокола?!? Гледам буксата за алфа тестера е с 3 пина, което не ми прилича много на буксите за ODBII или другите стандарти.
    Alfa 146 1.6 boxer

Re: GM Multec XM - Rochester injection

Първоначално публикувано от Afla146
    Здравейте, имам алфа 146 с двигател боксер 1596 кубика, 1995 година е модела.
    Инжекциона ми е Rochester или по друг начин казано GM Multec XM.
    Вече няколко дена се ровя из интернет с единствената цел да открия какъв протокол поддържа ECU-то ми за връзка с компютър.
    ODBII ли е или ALDL или ... Но безуспешно за сега.
    Има ли някой представа какъв е протокола?!? Гледам буксата за алфа тестера е с 3 пина, което не ми прилича много на буксите за ODBII или другите стандарти.
    не е ОБД
    друго незнам
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

OBD1 e протокола i e стар - неможеш да комуникираш с екуто директно трябва ти специялна платка Повече инфо на ЛС Аз имам егзаминер ма и за тва на ЛС
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
      X